
Treska s jazmínovou ryžou na japonský spôsob
Vyskúšajte lahodné japonské jedlo s naším receptom na tresku s jazmínovou ryžou....

Jarný šalátik Oskarko
Nebojte sa , nezbláznil som sa... iba som mal chuť na niečo dobre, ľahké......

Mrkvovo fenyklový krém s praženým anýzem
K tomuto lahodnému, lehce nasládlému polévkovému krému mě zásadně inspiroval skvělý recept @martamm ..........

Hrniec
Tento hrniec vznikol z pôvodného Srbského hrnca. Do toho ale ide mäso. Ako mladí nájomníci...

Bezlepková palacinková torta
Kto by nemal rád palacinky? Vrstvy nadýchaných palaciniek si môžete naplniť vaším obľúbeným sirupom, ovocím, orieškami, šľahačkou - čím len chcete....

Nakladané lososové plátky s cviklou
Lososa zbavíme šupín a tukových prebytkov. Položíme ho na perforovaný plech, ktorý vložíme do klasického plného...

Čerstvý romaine šalát s jicamou a mandľami
Rýchlo som si zvykol na čerstvé surové, alias raw, šaláty v rôznom variantnom prevedení...

Brownies s horúcimi jahodami
Maslo pokrájame na kocky, dáme do kastróla a necháme rozpustiť. Keď je dopoly rozpustené, ...

Jemná šunková nátierka
Tri roky mladosti na Lanfranconi som vychutnával rôzne nátierky mjr. Hrču...

Mrveničkové muffiny so slivkami
Múku zmiešame s ovsenými vločkami a cukrom. Pridáme roztopené maslo a spracujeme na mrveničku.

Kozákom a pórom plnené pečené morčacie prsia na červenom víne
Včera mi moji milí priniesli pekný darček, jedného obrovského kozáka. taký bol krásny čistučký, že...

Pečená paprika plnená prosom
Prekvapujúcejšia ako zábavná šou plná farebných svetiel je táto pečená paprika, ktorú sme namiesto ryže naplnili...

Dortíčky s kokosem a marcipánem
Vejce ušleháme s cukrem a postupně přidáváme ostatní přísady a prošleháme. Nalijeme do menšího vymazaného a...

Restovaná basmati ryža s krevetami
Orientálna basmati ryža s restovanými krevetami je lahodným spojením exotických chutí a vôní....

Ovocné müsli
Nevarené, nepečené - surové- výživné - lahodné - dodá energiu - neunaví- presne pre teba :-)

Špargľový šalát s králičím mäsom a smrčkovcami
Stehná osolíme, okoreníme, dáme do vákuovacích vreciek s bobkovým listom. Zavákuujeme a varíme vo vode pri teplote...

Sardely v marináde
Na jadranskom prímorí je toto jedlo stálicou a známe je pod menom Sardele na savor...

Jogurtové placky
Stačia štyri obyčajné suroviny a raz dva pripravíte výbornú prílohu k pečenému či dusenému mäsu aj na grilovačku....

Prírodné rezne v mandarínkach
Rezne na okrajoch narežeme, naklepeme ich, osolíme, okoreníme a opečieme na oleji. Vyberieme...

Bryndzová nátierka s oškvarkami
Zmäknutú bryndzu zmiešame s Bambinom a mletou paprikou pretláčaním vidličkou.

Kokosová panna cota s ananásovým carpacciom
Tradičný taliansky smotanový dezert obohatený o chut kokosu s osviežujúcim ananásovým carpacciom. Pod pojmom carpaccio sa dá...