Námorníkov biftek

roiboos - fotkaroiboos, 15. júla 2011

Námorníkov biftek v kombinácii s hriankami osvieži ráno, prebudí žalúdok a príjemne naladí na celé doobedie. :-))

15 minút
príprava

Suroviny

1
100 g
1 a 1/2 čajovej lyžičky
4 polievkové lyžice (Heinz)
1/3 čajovej lyžičky
1/3 čajovej lyžičky




Postup

  1. 1

    Tuniaka v oleji (aj s olejom) zmiešame s maslom. Kto má rád väčšie kúsky masla, nepretláča veľmi vidličkou. Kto menšie - pretláča vášnivejšie. :-))

  2. 2

    Pridáme chilli. Zamiešame.

  3. 3

    Pridáme horčicu a maggi. Dobre premiešame.

  4. 4

    A napokon kečup. Zmes premiešame.

  5. 5

    Biftek je lepší, keď si trošičku postojí (nemusí to byť v chlade). Chute sa lepšie skombinujú, vyznejú v každom súste. Výsledok je delikatesa. :-)) Najlepšie na hriankach. Ráno na raňajky, na olovrant, či večeru. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia