Námorníkov biftek v kombinácii s hriankami osvieži ráno, prebudí žalúdok a príjemne naladí na celé doobedie. :-))
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
1 |
|
100 g |
|
1 a 1/2 čajovej lyžičky |
|
4 polievkové lyžice (Heinz) |
|
1/3 čajovej lyžičky |
|
1/3 čajovej lyžičky |
|
Postup
-
1
Tuniaka v oleji (aj s olejom) zmiešame s maslom. Kto má rád väčšie kúsky masla, nepretláča veľmi vidličkou. Kto menšie - pretláča vášnivejšie. :-))
- 2
Pridáme chilli. Zamiešame.
- 3
Pridáme horčicu a maggi. Dobre premiešame.
- 4
A napokon kečup. Zmes premiešame.
- 5
Biftek je lepší, keď si trošičku postojí (nemusí to byť v chlade). Chute sa lepšie skombinujú, vyznejú v každom súste. Výsledok je delikatesa. :-)) Najlepšie na hriankach. Ráno na raňajky, na olovrant, či večeru. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu