Krokety z kuracej pečene s hubami

ajan16 - fotkaajan16, 26. novembra 2010
25 minút
príprava

Suroviny

300 g
200 g
70 g
 na vysmážanie
2 ks.
100 g
1ks.
 podľa chuti




Postup

  1. 1

    Pečeň domäkka udusíme na opraženej cibuli a zelenine.Po vychladnutí ju pokrájame na kocky ,šťavu posolíme a pripravíme z nej hustú bešamelovú omáčku.Vmiešame do nej pokrájanú pečeň i pečiarky(môžeme použiť hlivu,pôvabnice). Keď hmota vychladne, tvarujeme z nej krokety.Obalíme ich múkou, vajciami a strúhankou. Vysmážame na oleji. Príloha podla chuti.

Diskusia k receptu

marienka44
@Ajan16 , nerozumiem druhej vete:..a pripravime z nej hustu besamelovu oamcku...Z coho? Z pecienky? Nie, tu spominas, neskor ju pridame... Nechcem chytat za slovicka, ale treba pisat zrozumitelne. :-)
ajan16
Do šťavy z pečienky pridáme maslo,hladkú múku a ked zhustne pridáme
pečienku,huby-dochutíme.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia