Druhy jedál (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Ryža - dobrota

Bezmäsité jedlá

Niekedy to musím kombinovať, niekto to rád biele, niekto žlté, niekto červené...

prazdny

Čokoládové košíčky

Dezerty

Jednoduché a dobré.

prazdny

Bezlepkové bagetky

Raňajky

Bezlepkové bagetky

prazdny

Muffiny zo staršieho chleba

Raňajky

Chlieb nakrájame na menšie kocky. Mladú cibuľku nakrájame na tenké kolieska, slaninu na kocky a...

prazdny

Zelerový šalát

Šaláty

Zeler uvaríme v osolenej vode domäkka.

prazdny

Bezlepkový vafľový zákusok

Dezerty

Zaujmite svojich hostí! Vyskúšajte náš netradičný vafľový zákusok, ktorý vás prekvapí svojou originálnosťou, jednoduchosťou a...

prazdny

Quinoa s morskými plodmi

Hlavné jedlá

Jednoduchý recept na ľahký obed plný chutí Stredomoria.

prazdny

Pastiersky jahňací rebierkový perkelt na červenom víne so saturejkou

Hlavné jedlá

Nedeľný obed z jahňacích rebierok na víne so saturejkou.

prazdny

Taštičky s fazuľkovou plnkou

Bezmäsité jedlá

Do múky zamiešame karí korenie, nové korenie, kurkumu a soľ.

prazdny

Karamelový koláč s orechmi

Koláče

Lieskovce, pekanové orechy či pistácie chutia najlepšie v sladučkých koláčoch. Skombinovali sme ich s karamelom a...

prazdny

Zapečené paradajky

Bezmäsité jedlá

A zase jeden diétny recept na štíhlu líniu

prazdny

Pečené zemiaky s kyslou rybou

Večera

Zbadala som tu recept na plnené zemiaky a napadlo ma jedlo, čo som prvý raz ochutnala...

prazdny

Špargľa s avokádovými vajcami

Bezmäsité jedlá

Posledný tohtoročný záchvev špargle, navyše krásnej z oblasti Landes, ktorá je ňou preslávená asi ako...

prazdny

Špagety s veľkými olivami plnenými ovčím syrom

Cestoviny

Rýchly recept, ktorí sa hodí, až dostanete chuť na olivy. Veľké, zelené a...

prazdny

Kapor plnený hríbmi

Hlavné jedlá

Očisteného a vypitvaného kapra umyjeme, vykrojíme chrbtovú kosť, pričom musíme dávať pozor, aby sme...

prazdny

Kurča s medom

Kuracie mäso

Kurča nakrájame na rezance. Zohrejeme olej, pridáme med a miešame, aby veľmi neskaramelizoval...

prazdny

Misky so zemiakovým páperím

Večera

Zemiaky uvaríme v šupke, nastrúhame na strúhadle (najemno – „páperie“) a vložíme na dno zapekacích misiek....

prazdny

Holubinková polévka se zelenými fazulkami

Bezmäsité jedlá

Skvělá chuť holubinek a z nich výborná polévka z mojí kuchyně. Množství surovin je pouze orientační...

prazdny

Ovčie rebro s tekvicovou penou

Hlavné jedlá

Očistené a v bylinkách a cesnaku marinované rebro osolíme a pečieme pri 120 °C asi 5 hodín....

prazdny

Čokoládovo-pistáciové brownies s levanduľovou penou

Dezerty

Čokoládu s maslom rozpustíme vo vodnom kúpeli. Potom odstavíme a necháme chladnúť. Žĺtky vyšľaháme s...

prazdny

Zeleninové hranolky s bryndzovým dipom

Bezmäsité jedlá

Doprajte si poriadnu porciu skvelej chrumkavej zeleniny s lahodným dipom. Na tieto zeleninové hranolky z rúry...

prazdny

Smotanová majonéza s pečiarkami (šapiňónmy).

Prílohy

majonéza k predchádzajúcemu receptu ale nielen k tomu.

prazdny

Hutný guláš bombajstický

Bravčové mäso

Tento recepis nepatrí do kolekcie mojich zdravých či racionálnych. Je však stále zima, organizmus potrebuje...

prazdny

Polievka z rybieho filé s kyslou kapustou

Polievky

Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájané rybie filé, pokrájanú kyslú kapustu, ...

prazdny

Jemná piškótová roláda

Dezerty

Ak ste fanúšikmi nedeľných koláčikov, ale po Vianociach túžite po niečom naozaj jednoduchom a ľahkom, ...

prazdny

Cestoviny na zeleno

Cestoviny

Mám rada cestoviny na akýkoľvek spôsob, preto inšpirácia aj pre ostatných :-)

prazdny

Vianočné stromčeky z toastového chleba

Raňajky

Suroviny sú na 3 stromčeky. Vezmeme plátok toastového chleba, naň dáme plátok syra a plátok...

prazdny

Terinka s hruškovým pyré

Dezerty

Čokolády postupne rozpustíme vo vodnom kúpeli a zmiešame s horúcou smotanou a likérmi v uvedených pomeroch. Začneme horkou čokoládou a...

prazdny

Pizza vafle

Slané chuťovky

Úžasný nápad ako využiť pizzové cesto inak, než na prípravu klasickej obloženej pizze. Chrumkavé vafle...

prazdny

Medové lupačky

Chlieb

Velmi dobry recept. Ja som s nim a s vysledkom spokojna:-). Treba vyskusat