Pošírované mäsové guľky v paradajkovej omáčke so zemiakovým pyré
Tento recept je môj obľúbený. Je to rýchly a chutný obed alebo večera.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Spravíme si paradajkovú omáčku tak, že spojíme pretlak, trochou cukru a dochutíme bazalkou, čiernym mletým korením a soľou. Prilejeme 1/2 l vody a varíme. 
- 2
Príprava mäsových guliek: ochutíme si mäso korením, soľou a vajíčkom. Všetko dobre vymiešame a robíme malé guľky, ktoré obaľujeme v hl. múke. Hotové obalené guľky vkladáme do paradajkovej omáčky necháme variť. Na koniec pridáme trochu masla. 
- 3
Ako prílohu si spravíme zemiakové pyré. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2






 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu