
Zverinový hrniec
Na tretine rozpáleného tuku opražíme polovicu dávky cibule do zlatista, pridáme očistenú a nakrájanú koreňovú zeleninu,...

Paprikovo– paradajkové zemiaky
Zemiaky uvaríme v šupke, po vychladnutí olúpeme a nakrájame na väčšie kocky. V hrnci na...

Segedinské bravčové kotlety.
hľadal som recept na sikulké bravčové rebierko a našiel som tento ktorý občas robievala moja neb. mamka....

Zelené slávky so šafranovým krémom
Kvalita, zdravie a zážitok – to je filozofia, podľa ktorej varíme. Z jednoduchých čerstvých surovín sa snažíme šetrným spôsobom pripraviť chuťovo vyvážené,...

Ovocné čotoje
Keď sa mi nechce pripraviť dajaký dobrý koláč na nedeľu a mám viac druhov ovocia doma, /...

Cestovinový šalát
Tento recept si tu píšem len preto, lebo mi ju kolegyňa teraz nadiktovala, a aby...

Cake pops s čokoládou
Zo surovín okrem čokolády pripravíme cesto pomocou mixéra s metličkami.

Bezlepkové jablkové cookies s mliečnou polevou
Jabĺk sa veru prejesť nevieme. A už vôbec si nevieme bez nich predstaviť jesenné pečenie....

Tofu nátierka
Recept máme od rodiny / posunutý ústnym podaním /, čiastočne upravený na základe vlastných skúseností......

Kapustové závitky v paradajkovej omáčke
Kapustu očistíme, odstránime vonkajšie listy, hlúb vyrežeme a vnútorné listy oddelíme. Listy blanšírujeme vo vriacej...

Čokoládové guľôčky s mandľami
Maslo rozpustíme v hrnci nad vodným kúpeľom, primiešame kondenzované mlieko, pudingy, kakao, mandle...

Medovníčky
Tento recept som uz davno vycitala v jednom casopise, vyskusala som ho a stal sa mojim...

„Kokošky“ - šúľance
Tento recept som sa naučila od mojej babky ktorá mi ho poradila na popolcovú stredu.

Parené buchty s malinami a vanilkovou omáčkou
Môj vlastný osvedčený recept na tieto parené buchty je priamo famózny, odporúčam. Váš Ezel.

Pivovarnícke zemiaky
Zemiaky ošúpeme a nakrájame na plátky, dáme ich do zapekacej misky, naukladáme na ne plátky...

Slaná rýchlovka
Ak vám už nechutí sladké, sprav si jednoduché slané pečivko. Z tejto dávky je asi...

Kokosový krupicový puding
Predhrejeme rúru na 160 stupňov. S maslom vymastíme malý pekáč alebo viacero malých foriem. Zmiešame...

Zajac plnený šalviou a hríbmi
Zajaca vykostíme, pričom dávame pozor, aby sme nenarušili celistvosť mäsa. Potom ho rozložíme na...