Foto: petinka28
5
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 l |
|
200 g |
|
200 g |
|
z 1 ks |
|
2 ks |
|
1 ks väčšia |
|
1 ks - biela časť |
|
350 g |
|
(nemusí byť) |
|
1 - strúčik |
|
|
|
- trošku |
|
Postup
-
1
zeleninu očistíme a nakrájame, kuracie prsia umyjeme, nakrájame na malé kocky a na troche oleja ich v hrnci podusíme. Pridáme pór a podusíme ho s mäskom.
- 2
mäso a pór zalejeme vývarom a pridáme ostatnú zeleninku ( mrkvu, hrášok, kukuricu, šampiňóny) dochutíme soľou, cesnakom sójovou omáčkou, chilli a pridáme limetkovú šťavu - podľa chuti aby bola polievka trošku kyslá. Necháme vrieť kým sa zeleninka neuvarí
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu