5
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 2 l |
|
| 200 g |
|
| 200 g |
|
| z 1 ks |
|
| 2 ks |
|
| 1 ks väčšia |
|
| 1 ks - biela časť |
|
| 350 g |
|
| (nemusí byť) |
|
| 1 - strúčik |
|
|
|
|
| - trošku |
|
Postup
-
1
zeleninu očistíme a nakrájame, kuracie prsia umyjeme, nakrájame na malé kocky a na troche oleja ich v hrnci podusíme. Pridáme pór a podusíme ho s mäskom.
- 2
mäso a pór zalejeme vývarom a pridáme ostatnú zeleninku ( mrkvu, hrášok, kukuricu, šampiňóny) dochutíme soľou, cesnakom sójovou omáčkou, chilli a pridáme limetkovú šťavu - podľa chuti aby bola polievka trošku kyslá. Necháme vrieť kým sa zeleninka neuvarí
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu