Výborný zákusok pre návštevy alebo ako dezert. Takmer každému chutí a je jednoduchý na prípravu.
Postup
-
1
Vymiešame spolu kryštálový cukor,vajcia,vlažnú vodu a olej. Pridáme prášok do pečiva zmiešaný s hladkou múkou a kakao. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a dáme upiecť do vyhriatej rúry.
- 2
Keď cesto vychladne, potrieme ho ríbezľovým lekvárom a dáme naňho pokrájané banány. Deň vopred si treba do šľahačiek primiešať cukor a kakao. Všetko spolu varíme a miešame až do vychladnutia.
- 3
Potom si šľahačku môžme odložiť do chladničky. Keď zákusok dokončíme, vyšľaháme si šľahačku,navrstvíme ju na cesto a polejeme čokoládovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu