Foto: gustoe
Jednoduché a hlavne zdravé čokoládovo ovsené toliariky :)
30
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
15 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Cukor a maslo vymiešame do penista, primiešame vajíčka, vanilkovú arómu, múku zmiešanú s kypriacim práškom. Dobre premiešame.
- 2
Do zmesi pridáme ovsené vločky a nastrúhanú horkú čokoládu a znova jemne premiešame, tak aby sme získali hladké cesto.
- 3
Plech vyložíme papierom na pečenie a pomocou polievkovej lyžice odoberáme z cesta menšie kopčeky. Kopčeky poukladáme na plech a mierne roztlačíme tak aby vznikla medzi nimi medzera cca 3-4 centimetre.
- 4
Vložíme do predhriatej rúry a pečieme pri 170°C cca 15 minút. Hotové toliariky necháme vychladnúť a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu