Stehno plnené klobásou na paradajkovej omáčke.

vojna - fotkavojna, 28. júna 2012

Obľúbený recept na príležitosti. Stehno použite bravčové, alebo morčacie.

4
porcie
60 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1 ks
1 ks
1 ks
1 strúčik




Postup

  1. 1

    Do mäsa urobíme otvor a vtlačíme tam klobásu bez kožky. Otvor uzavrieme. Rozpálime olej a prudko opečieme mäso zo všetkých stan. Pridáme pokrajanú cibuľu a cesnak podlejeme vývarom alebo vodou, prídame paradajkový pretlak, korenie, osolíme a pod. Prikryjeme a dusíme kým mäso nieje mäkké. Mäso pokrájame na platky. Omáčku podľa potreby zahustíme. Podávame s knedľou alebo zemiakovou knedľou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia