Pečeňovo-lieskovcová paštéta so slivkovým želé
Andrej Časnocha a Michal Lukačovič
z Wellness hotela Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach, 27. septembra 2018
z Wellness hotela Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach, 27. septembra 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
6
porcií
porcií
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Očistenú pečeň nakrájame a na masti sprudka restujeme spolu s cibuľou a cesnakom 4 minúty, potom pridáme hrozienka a oriešky, podlejeme brandy a ochutíme soľou a korením.
- 2
Ešte horúce vymixujeme dohladka a postupne pridávame studené maslo. Necháme vychladiť v chladničke.
- 3
Z cukru spravíme karamel, pridáme víno a badián, povaríme a pridáme lekvár. Želatínu necháme napučať v studenej vode a pridáme do teplého, nie však horúceho vína. Rozpustíme a vylejeme do formy. Necháme stuhnúť.
Tiež pečeňová paštéta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu