Vyprážané bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy - to je naša slovenská klasika, milujem ich. Tentokrát som ich nevarila, ...
Šakalý dych
Tento recept je nenafotiteľný, ale sľubujem, že v domácej kuchyni to zdokumentujem! Naposledy som fotil...
Marcipánovo-škoricové uzlíky
Tak tieto uzlíky som robila po prvykrát a veľmi sa podarili... čerstvo upečené chutia božsky :)
Americké lievance bez lepku
Máte radi sladké raňajky? Potom vám prídu určite vhod tieto nadýchané americké lievance bez lepku. Jednoduchá...
Zapekaná kyslá kapusta s krkovickou
tento recept pochadza z madarska robievala ho moja krsna mama mame ho radi mnozstvo nepisem zalezi kolkych...
Acidkové uhorky
Plátky uhoriek zaliate acidkom, okorenené paprikou, soľou a mletým čiernym korením.
Treščia pečeň marinovaná v omáčke z citrusových plodov
Dnešný obed som skombinovala z viacerých receptov, ktorých jednotiacim prvkom je inšpirácia japonskou kuchyňou. Okrem...
Kura s ryžou z jednej panvice
Ak hľadáte chutné jedlo, ktoré nielen zasýti, ale aj šetrí váš čas v kuchyni, tento recept na kuracie mäso s ryžou SOS je ideálnou voľbou!...
Parížska múza
Tortu som sama zmixovala z rôznych receptov a myslím, že výsledok je aj nádherný, aj...
Low-carb cheesecake
Nízkosacharidový a bezlepkový, samozrejme. A jednoduchý. :) V recepte ako plnku uvádzam krémový syr (napr....
Zeleninové kuracie prsia s tofu
Mäso opražíme na tuku, pridáme šampiňóny so slaným nálevom, kocku bujónu a rajčinový pretlak...
Kuře sweet and sour
Nemám ráda cizí názvy . Tohle je však recept z letáku Albert Supermarket a byl vyhodnocen,...
Osie hniezda ale naozaj úplne inak - s orechami, medom, goji, semienkami atď
Chcela som upiecť niečo s málom cukru. Pri tomto recepte skoro stačí vedieť narátať do dvoch...
Morský čert s ostrou paradajkovou omáčkou
Jemná ryba osmažená do zlata podávaná s ostro pikantnou paradajkovou omáčkou a cestovinami, posypaná nastrúhaným syrom,...
Protidepresívna pomazánka
Depresia je moderné svinstvo. Horšie ako svinská chrípka. Nehrám sa na WHO zo Ženevy, ...
Dusené huby s paradajkami
Čerstvé huby očistíme, nakrájame na hrubšie plátky a opražíme v rozpálenom oleji.
Pečená paprika od Ľudmilky
Podobných receptov bude na Vareche pravdepodobne niekoľko, ale keďže sa blíži čas grilovačiek a chatovačiek........
Zapečená brokolica pod perinou
Na oleji speníme cibuľu, pridáme umytú, na ružičky rozobratú brokolicu, osolíme. Podlejeme vodou...
Špaldovo-celozrnný chlieb so semienkami
Pred časom som si obľúbila špaldovú múku a pravidelne ju pri pečení používam. Dnes som zabažila...
Fit rýchla raňajková miska
Do misky dáme polovicu jogurtu, ktorý posypeme polovicou ovsených vločiek, poukladáme polovicu nakrájaného banánu, ...
Špenátová štrúdľa
Túto dobrotu som prvýkrát jedla na teambuildingu. Zvláštna ale pre mňa veľmi dobrá chuť. Nikdy predtým...
Cícerovo-cviklová nátierka
Cícer je vynikajúca, zdravá a variabilná strukovinka, tak sa ju snažím zakomponovať, kde sa...
Jednoduché francúzske zemiaky po našom
Vaše domácnosti, s úctou myslím na všetky patriace veľaváženej obci Varecha. sk, určite vládnu aj...