Foto: pitrb
Tento recept ma naučil jeden talian žijúci v Kanade počas študijného pobytu v Lisabone. Tento recept pripravil počas jednej party a zmizol ako prvý. Zobraziť celý popisTento recept ma naučil jeden talian žijúci v Kanade počas študijného pobytu v Lisabone. Tento recept pripravil počas jednej party a zmizol ako prvý. Hlavne sa netreba báť tej kombinácie a vyskúšať to. Výsledok fakt stojí za to.
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Recept je veľmi jednoduchý a nie je na ňom čo pokaziť. Brie položíme do zapekacej misy, zasypeme orechmi, polejeme medom a na záver osolíme. Nebojte sa množstva tej soli, je to potrebné, ja dokonca dávam ešte viac.
-
2
Pečieme na 200 stupňoch približne 20 - 30 min. Treba hlavne sledovať aby sa orechy navrchu nespálili. Podávame ešte teplé s čerstvou bagetou a maslom. Dobrú chuť
Robievam camembert a hermelín v podobnej úprave s medom, mandľami a rozmarínom (alebo tymiánom). Výborné, odporúčam!
varecha.pravda.sk/recepty/zapekany-camembert/31915-recept...
Tento tvoj recept sa mi tiež páči, určite vyskúšam a vrátim sa s komentárom. Ale už teraz viem, že mi bude chutiť :-)