Býčie medailónky s cibuľovými kolieskami
Karol Lenčeš
šéfkuchár hotela Kaštieľ v Mojmírovciach, 13. októbra 2010
šéfkuchár hotela Kaštieľ v Mojmírovciach, 13. októbra 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Nakrájané, jemne naklepané medailónky (3 ks na porciu) osolíme, okoreníme, potrieme horčicou, kečupom, pokvapkáme olivovým olejom, poprekladáme kolieskami cibule a necháme odstáť v chlade 2 – 3 hodiny (môžeme aj dlhšie).
- 2
Potom ich prudko opečieme na oleji, podlejeme vývarom a krátko dusíme. Podávame s vyprážanou cibuľkou (cibuľu nakrájanú na kolieska a posypanú jemne hrubou múkou vypražíme).
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu