Foto: salinka
Recept som získala z Rakúska, chuť ma úplne očarila. Týmto spôsobom si môžte pripraviť akúkoľvek rybu. Pridávam recept, aby sme sa tuto predvianočnú dobu Zobraziť celý popisRecept som získala z Rakúska, chuť ma úplne očarila. Týmto spôsobom si môžte pripraviť akúkoľvek rybu. Pridávam recept, aby sme sa tuto predvianočnú dobu úplne nepresladili:-))) Navyše je veľmi rýchlo hotový a máme viac času na pečenie:-)
Postup
-
1
Rybie filety umyjeme a osušíme. Osolíme, posypeme korením a pokvapkáme citrónovou šťavou.
-
2
Naukladáme sardely a kapary a necháme pár hodín odstáť v chlade.
-
3
Opečieme na panvici s horúcim olejom s obidvoch strán.
@pivonka , v celej porcii som nasla jednu kost, teda vobec sa to neda porovnat s kaprom, pri tom si musim posediet dlhsie:-) Ale ja lubim vsetky ryby, takze aj zubaca zvladnem a ten ma teda kosti neurekom.
@pivonka ani filet zo sumca nema kosti a vlastne kazdy filet by mal byt bez kosti