Plnené paradajky

suzi512 - fotkasuzi512, 18. marca 2012
Plnené paradajky
Foto: suzi512

Vhodné ako predjedlo alebo raňajky. Nevedela som, čo mám spraviť ako predjedlo a tak som si vymyslela, že pomazánku, ktorú robím bežne, natllačím do Zobraziť celý popisVhodné ako predjedlo alebo raňajky. Nevedela som, čo mám spraviť ako predjedlo a tak som si vymyslela, že pomazánku, ktorú robím bežne, natllačím do rajčín. Opečená bageta k nim a predjedlo bolo na svete

Suroviny

Pomazánka:
 trojuholníkový
  čerstvé




Postup

  1. 1

    Maslo a syr dáme do misky (taniera) a necháme chvíľu stáť. Lepšie sa to zmieša. Potom pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, chilli omáčku, kečup, horčicu, mletú papriku, soľ, nasekané bylinky (bazalka alebo tymián). Všetko podľa vašej chuti a môžete si tam ešte pridať niečo, alebo obmeniť chilli omáčku za mleté korenie ap. Ja ju mám zakaždým inú. Buď niečo vynechám, alebo pridám. Hotovú pomazánku dáme stuhnúť do chladničky. Rajčinám odrežeme vrchnú časť a čajovou lyžičkou vydlabeme vnútro. Stuhnutú zmes natlačíme do rajčín a vrch ozdobíme olivou. Bagetu rozdelíme na tretiny (alebo štvrtiny), prerežeme na polovicu a opečieme. Ak je to pre domácich (alebo vám nevadí cesnak), opečenú bagetu môžete potrieť cesnakom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia