
Kalerábová polievka s dyňovými haluškami
Táto polievka patrí medzi najchutnejšie polievky v našej rodine.

Ružičkový kel pečený s batatom
Ružičkový kel je jeden z najbohatších rastlinných zdrojov vitamínu C. Okrem toho pomáha pri detoxikácii organizmu....

Kakaová nátierka z avokáda a sliviek
Raw plnka do palaciniek, lokší, lievancov, buchiet, či zdravá nátierka na vianočku...

Kuracina na sherry s kešu orieškami
Recept pochádza z časopisu Nový čas pre ženy 7/2010. Rýchle, nenáročné a zaujímavá chuť,...

Čokoládovo-vanilkové muffiny
Máte radi muffiny? Alebo čokoládu? Samozrejme, že áno. Kto by nemal. Ak si chcete...

Baklažán zapečený s brokolickou a kuracími srdiečkami
Viem, ze receptov na zapeceny baklazan tu je vela, ale chcem sa podelitc aj o...

Grilované cukety s Tofu chilli
Menšie cukety dôkladne umyjeme a škrabkou pozdĺžne urobíme tenké plátky. Grilovaciu panvicu zľahka potrieme olejom...

Domáce hranolky s afrodiziakom
Vedeli ste, že petržlen je veľmi silné prírodné afrodiziakum? A v kombinácií s domácou kino klasikou...

Svieža letná pochúťka
Svieža tortula a táto dokonca moja prvotina a veru chutila. Avšak ten kto nemá rád škoricu...

Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Pripravte si filety z morského pleskáča s kaparami a čiernymi olivami, podávané so šalátom z bielej...

Ľahké tuniakové cestoviny
Recept som vymyslela pred pár rokmi ala čo chladnička dala. Chutné cestoviny do 10 minút, ...

Fit pizza podľa influencerky Adriany Balúchovej
Adriana každodenne športuje a veľmi rada tvorí obsah na sociálne siete. Na nich sme objavili aj túto fit pizzu, ktorú Adriana ukuchtila v TV Varecha spolu s Kauflandom....

Biely vodopád pod kuracími nočkami na paradajkovej omáčke
Japonci dali týmto cestovinám bez sacharidov, ktoré sú vlastne zeleninou v tvare cestovín a ako bonus...

Polievka na horúce dni - španielska s koriandrom
V praxi sme „overili“ ďalšiu studenú polievku z „mníšskej kuchyne“, tentoraz pre osvieženie v horúčavách júna...

Marinovaný losos
Limetku dobre umyjeme, z polovičky nastrúhame kôrku do misky, potom limetku rozkrojíme a vymačkame znej...

Špagety s horčicovo-citrónovou omáčkou a jarnou zeleninou
Chuť jari je v tomto jedle krásne citiť. Lahodná zelená špargla s hráškom a fazuľkami dostane...

Zeleninový šalát s medovo-horčicovou zálievkou
Zeleninu na šalát môžeme vymeniť podľa svojej chuti. Dôležitá je tu medovo-horčicová zálievka, ktorá šalátu...

Voňavé prebudenie
Pred niekoľkým dňami som sa rozhodla zmeniť svoj životný štýl, zbaviť sa kíl navyše, znovu...

Jablkovo-škoricové slimáky bez pridaného cukru
3 jablká nastrúhame na jemno, nechávame aj šťavu. Pridáme jogurt, múku a sódu bikarbónu...

Pita sendvič s portobellom a rukolou
… ja s mojou sme si už zvykli na redukovanú stravu a tak sme na raňajky ochutnali...

Špargľa na indický spôsob
Pre milovníkov indickej kuchyne alebo pikantnomilcov. Recept je zo stránky chillichilli. sk, prevzala som ho aj...

Šalát z reďkovkovej vňate
Ak máte čerstvú červenú reďkovku, určite vyskúšajte dať do šalátu aj jej vňať. Výsledok je...

Celozrnný kuskus so zeleninou
Zohrejeme si olej v hrnci, pridáme cibuľu a zeleninu okrem brokolice.

Zeleninová polievka s kosťou zo šunky
Čím viac mám „striebra“ vo vlasoch, tým viac ma to ťahá za Slnkom! Ubolené kĺby a...

Veľkonočné muffiny s cuketou, mrkvou a Tofu
Vyskúšajte zdravé muffiny s Tofu. Stačí chvíľa a chutné občerstvenie máte na stole. Prajeme veselé...

Rezance s lososom, reďkovkou a so žeruchou
Všetky suroviny na dresing premiešame a necháme všetky chute prepojiť.

Zaváraná paradajkovo-papriková zmes
Jednoduchý recept na rýchlu a nenáročnú prípravu paradajkovo-paprikovej zmesi do zásoby na zimné obdobie. Môžeme ju...

Hokkaido krém s ružičkovým kelom
Tekvica pochádza z Nového Anglicka a Japonci ju od nepamäti pestovali na sopečných pôdach ostrova Hokkaido...

Fast food po mojom alebo bageta trochu inak
často dostávam na starosti moju malú sesterničku a bratranca, sú to krásne deti, plné energie...

Jednoduché grilované kuriatko - na chate
Ja najradšej grilujem len tak, nenáročne, jednoducho a nechcem pri tom stáť pol dňa....