Pečený supreme na cviklovom krupote

Michal Vajda
šéfkuchár reštaurácie HU:MAN v Žiline, 9. marca 2017
Pečený supreme na cviklovom krupote
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
50 g
400 g
880 g (kuracie ramienko)
100 ml
50 g
100 g




Postup

  1. 1

    Na rozpálenej panvici s olejom dozlatista opečieme kuracie ramienko. Pridáme soľ a korenie. Ramienko vložíme do rúry predhriatej na 180 °C na 15 minút.

  2. 2

    Cviklu upečieme, rozmixujeme a prepasírujeme. Pridáme soľ a citrón. Krúpy uvaríme v osolenej vode, scedíme a pridáme prepasírovaný cviklový džús. Všetko spolu prehrejeme. Na záver pridáme maslo a kozí syr.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia