Pečený supreme na cviklovom krupote
Michal Vajda
šéfkuchár reštaurácie HU:MAN v Žiline, 9. marca 2017
šéfkuchár reštaurácie HU:MAN v Žiline, 9. marca 2017
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na rozpálenej panvici s olejom dozlatista opečieme kuracie ramienko. Pridáme soľ a korenie. Ramienko vložíme do rúry predhriatej na 180 °C na 15 minút.
- 2
Cviklu upečieme, rozmixujeme a prepasírujeme. Pridáme soľ a citrón. Krúpy uvaríme v osolenej vode, scedíme a pridáme prepasírovaný cviklový džús. Všetko spolu prehrejeme. Na záver pridáme maslo a kozí syr.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu