Foto: lubi
Rychlé, ľahké a veľmi chutné jedlo. Super vhodné na horúce letné dni.
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Šampiňóny si umyjeme a stonky vyrežeme. Cibuľu a pór nakrájame nadrobno. Cukinu, stonkový zeler a šampiňónové stonky nakrájame na malé kocky.
- 2
Na panvicu dáme olej a všetku nakrájanú zeleninu. Osolíme a chvíľu podusíme. Šampiňónové hlavičky poukladáme na olejom natretý plech a do každého šampiňónu vložíme trochu podusenej zeleniny. Ja som tej zeleniny mala dosť veľa, takže som to na tie šampiňóny jednoducho nasypala. Posypeme petržlenovou vňaťou. Komu sa to zdá príliš ľahke jedlo, môže si to posypať syrom, určite to bude chutiť dobre. Ja som to robila bez syra.
- 3
Pečieme v rúre asi 15-20 minút na 200 stupňov Celzia. Podávame s varenými zemiakmi alebo chlebíkom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu