Uhorkové gazpacho
Foto: Hviera
Zmenila som pomer klasického gazpacha, uhoriek máme viac než dosť.
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Chlieb bez kôrky namočíme do bieleho vína. Papriku, paradajky, cibuľu nakrájame na väčšie kúsky, z uhoriek vyberieme stred a tiež nakrájame na kúsky. My máme tie klasické, menšie uhorky, môžu byť aj šalátové, jak je libo :)
- 2
Zeleninu rozmixujeme v mixéri najemno. Pridáme chleba s vínom, olivový olej, soľ, čierne korenie, rozpučený cesnak a petržlenovú vňať, ešte pomixujeme. Hotovo :)
Tiež gazpacho:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu