Foto: kristtin
Ľahký recept na letné dni so štipkou exotickej chuti.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na panvicu dáme olivový olej a opečieme cibuľku do zlatista. Pridáme na kocky nakrájané bravčové, soľ a reďkvičku nakrájanú na kolieska a restujeme do makka. Ked je masko uz hotové na záver pridáme nakrájané broskyne, premiešame a chvíľu ešte porestujeme na panvici. Jednu broskyňu môžete do masa kludne aj roztlačiť, ak máte doma zrelú .
- 2
Cuketové hranolky sa dáju spraviť aj z tekvice, alebo baklažánu. Jednoducho cuketu ošúpete nakrájate na hranolky, dáte do misky a zmiešate so všetkými surovinami. Nezabudnite na cesnak.
- 3
Na telfónovú panvičku bez oleja hranolky vysypete ( olej ide do nich keď miešate v miske) restujete do zlatista a vychutnávate. Chutia skvelo ! ;)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu