Karé s broskyňami a cuketovými hranolčekmi

kristtin - fotkakristtin, 25. júna 2014
Karé s broskyňami a cuketovými hranolčekmi
Foto: kristtin

Ľahký recept na letné dni so štipkou exotickej chuti.

2
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 plátky
1 ks
2 ks
2 ks
1 PL
Na hranolčeky:
1 čl




Postup

  1. 1

    Na panvicu dáme olivový olej a opečieme cibuľku do zlatista. Pridáme na kocky nakrájané bravčové, soľ a reďkvičku nakrájanú na kolieska a restujeme do makka. Ked je masko uz hotové na záver pridáme nakrájané broskyne, premiešame a chvíľu ešte porestujeme na panvici. Jednu broskyňu môžete do masa kludne aj roztlačiť, ak máte doma zrelú .

  2. 2

    Cuketové hranolky sa dáju spraviť aj z tekvice, alebo baklažánu. Jednoducho cuketu ošúpete nakrájate na hranolky, dáte do misky a zmiešate so všetkými surovinami. Nezabudnite na cesnak.

  3. 3

    Na telfónovú panvičku bez oleja hranolky vysypete ( olej ide do nich keď miešate v miske) restujete do zlatista a vychutnávate. Chutia skvelo ! ;)

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia