Foto: chopard
Suroviny
KORPUS: | |
100 g |
|
2 PL |
|
2 PL |
|
1 PL |
|
PLNKA: | |
1 kg |
|
300 ml |
|
8 (z toho iba 3 žltka) ks |
|
1 odmerka |
|
2 PL (med alebo agáve) |
|
na ozdobu balík mrazená zmes |
|
Postup
-
1
Piškóty a ovsené vločky rozdrvíme na jemno a spolu s ostatnými surovinami určenými na korpus vymixujeme a utlačíme na dno formy. Pečieme 10 minút do zlatista.
- 2
Suroviny na plnku všetky spolu vymiešame a vylejeme na upečený korpus. Pečieme v rure na 150 - 180 st. cca 1 hod a 10 minút. Necháme dobre vychladnúť.
- 3
Na záver ohrejeme lesné ovocie do ktorého pridáme za lyžicu medu. Pred podávaním dáme na každý kúsok torty podľa chuti horúce ovocie. Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu