Cheesecake s proteínom

chopard - fotkachopard, 21. februára 2015
Cheesecake s proteínom
Foto: chopard

Suroviny

KORPUS:
100 g
2 PL
2 PL
1 PL
PLNKA:
1 kg
300 ml
8 (z toho iba 3 žltka) ks
1 odmerka
2 PL (med alebo agáve)
na ozdobu balík mrazená zmes




Postup

  1. 1

    Piškóty a ovsené vločky rozdrvíme na jemno a spolu s ostatnými surovinami určenými na korpus vymixujeme a utlačíme na dno formy. Pečieme 10 minút do zlatista.

  2. 2

    Suroviny na plnku všetky spolu vymiešame a vylejeme na upečený korpus. Pečieme v rure na 150 - 180 st. cca 1 hod a 10 minút. Necháme dobre vychladnúť.

  3. 3

    Na záver ohrejeme lesné ovocie do ktorého pridáme za lyžicu medu. Pred podávaním dáme na každý kúsok torty podľa chuti horúce ovocie. Dobrú chuť

Diskusia k receptu

marta5
@Chopard - iste je to veľmi dobré,nepochopila som tie 8 vajíčka /iba 3 žltky . Kde sa dajú ostatné vajíčka. Už som ochutnala cheeseccake ,ale bez ovocia,s ovocím môže byť ešte lepši.Mrazené ovocie mám zo svojej záhrady-určite vyskúšam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia