Špenátové lievance s kuracím mäsom

František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince, 13. januára 2016 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Špenátové lievance s kuracím mäsomFoto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Suroviny na špenátové lievance rozmixujeme dohladka. Z cestíčka pečieme lievance, približne minútu z každej strany.

  2. 2

    Kuracie prsia nakrájame na kúsky a ugrilujeme. Dochutíme soľou a korením. Na tanier servírujeme do vežičky striedavo: lievanec, kuracie kúsky, paradajku, cottage cheese, bazalku a znova opakujeme do požadovanej výšky.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist