Špenátové lievance s kuracím mäsom

František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince, 13. januára 2016
Špenátové lievance s kuracím mäsom
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

Lievance:
200 g
100 g
2 ks
80 g
Plnka:
400 g
200 g
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Suroviny na špenátové lievance rozmixujeme dohladka. Z cestíčka pečieme lievance, približne minútu z každej strany.

  2. 2

    Kuracie prsia nakrájame na kúsky a ugrilujeme. Dochutíme soľou a korením. Na tanier servírujeme do vežičky striedavo: lievanec, kuracie kúsky, paradajku, cottage cheese, bazalku a znova opakujeme do požadovanej výšky.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre