Špenátové lievance s kuracím mäsom
František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince, 13. januára 2016
šéfkuchár Wellness hotela Patince, 13. januára 2016

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Suroviny
Lievance: | |
200 g |
|
100 g |
|
2 ks |
|
80 g |
|
Plnka: | |
400 g |
|
200 g |
|
2 ks |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Suroviny na špenátové lievance rozmixujeme dohladka. Z cestíčka pečieme lievance, približne minútu z každej strany.
- 2
Kuracie prsia nakrájame na kúsky a ugrilujeme. Dochutíme soľou a korením. Na tanier servírujeme do vežičky striedavo: lievanec, kuracie kúsky, paradajku, cottage cheese, bazalku a znova opakujeme do požadovanej výšky.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 2 komentáre