
Americká a kanadská slanina
Údenie je jedným z najstarších a najvychutnávanejších spôsobov prípravy jedla, ktorý dodáva unikátne arómy a chuť, a to najmä v prípade slaniny....

Ryžový šalát so syrom manchego a s ančovičkami
Šalát s intenzívnou chuťou atraktívny na prvý pohľad....

Makrela a lilkové pyré
Lilky podélně rozřízneme a osolíme. Obrátíme řezem dolů a položíme přes okraje misky, aby mohla...

Bažantie prsia s hráškovým pyré
Na tomto predjedle, ktoré pripravil šéfkuchár Ján Duda, si pochutnávali herci v novom slovenskom filme...

Goody Foody Red burger s tekvicou hokkaido a varenou kukuricou
Goody Foody Red burger s pečenou tekvicou hokkaido a varenou kukuricou

Zapekaná cuketa
Cuketu a syr postrúhame na hrubo, všetko spolu zamiešame, dáme na vymastený a strúhankou vysypaný...

Zapekaný morský vlk s ryžou a paradajkami
Doprajte si jedlo plné aromatických byliniek, šťavnatého morského vlka a krémovej syrovej omáčky s ryžou SOS...

Čatní z datlí a tamarindu
Čatní (chutney) mám rada hádam všetky. Tento je asi jeden z tých najjednoduchších a pritom najchutnejších....

Pošírovaný amur s pečeným pórom na víne a tymiane
V tomto recepte je použitý filet z amura, rovnako sa však dá pripraviť akákoľvek ryba...

Pitta z kyslej kapusty
pitta je grécke jedlo, môže byť z rýb, brokolice, mletého mäsa a pod. Skúsila...

Nutellové buchtičky
Nutellové buchtičky patria medzi najjednoduchšie a najrýchlejšie recepty. Sú veľmi chutné :) Miesto nutelly...

Bezlepkový krupicový puding s ovocím
Do hrnca so studeným mliekom vsypeme krupicu s kakaom a metličkou dobre premiešame. Postavíme na sporák a...

Avokádové sendviče z čierneho chleba bez lepku
Predstavujeme vám náš nový čierny chlieb, z ktorého sme pripravili bezlguténový toast s avokádovou nátierkou....

Rýdziky pečené na masle
Hubárska sezóna je v plnom prúde. Nazbierajte si rýdziky a upečte z nich fantastickú pochúťku na...

Pečená žltá cuketa s jogurtovým dipom
Jednoduchý recept na pečenú a nakorenenú domácu žltú cuketu odrody tekvica cuketa Paladin F1.

Letné smoothie
Všetky ingrediencie ošúpeme, dáme do mixéra spolu s vanilkovým cukrom a rozmixujeme.

Pizzòccheri della Valtellina
Pizzoccheri - čítaj piczókeri, je druh cestovín z pohánky, ktoré majú tradíciu v talianskom regióne Valtellina....

Pražma kráľovská (Orata, Sparus aurata) a slávky
Radšej mám na tento spôsob sardinky alebo makrelu, no keď je chuť na ryby, tak...

Ryža s bravčovým mäsom
Táto ryža s bravčovým mäsom naplní vôňou celú kuchyňu, je to ten recept, ktorý vonia ako víkend doma....

Rebarborový koláčik s jogurtovou zmrzlinou
Keksy a rozpustené maslo spolu rozmixujeme a naplníme pripravené misky, poriadne pritlačíme, aby bol všade rovnaký diel korpusu....

Vianočný mangový chlebík
Idú sviatky a tak by som sa rada podelila o môj recept na vianočný mangový chlebík...