Ryžový rôsol

bobo1 - fotkabobo1, 25. júla 2012
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

100 g
50 g
10 g
1 l




Postup

  1. 1

    Umytú ryžu zalejeme vodou a varíme do polomäkka.Potom pridáme mlieko s cukrom a dovaríme.Na koniec primiešame vo vode rozpustenú želatínu.

  2. 2

    Pudingovú formu vypláchneme studenou vodou, vyložíme kompótom ,zalejeme horúcou kašou a necháme vychladnúť.

  3. 3

    Vychladnutý rôsol vyklopíme a zdobíme šľahačkou.

Diskusia k receptu

evanaaa
Môžýe byť dobré, ryžové flameri zahustené želatínou, aj za tepla aj studené.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia