Foto: michaelita
Recept som našla v prílohe jedného denníka, tak som ho odskúšala a mierne pozmenila. Zdravé, ľahké a chutné :)
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Mozzarellu alebo kozí syr rozdrobíme a pridáme nasekanú pažítku.
- 2
Na obalenie potrebujeme jeden tanier s vajcom, na druhý tanier dáme strúhanku, sušenú bazalku a nastrúhaný parmezán.
- 3
Baklažán a paradajky nakrájame na kolieska.
- 4
Zoberieme baklažán, dáme asi 2 lyžičky zmesi s mozzarellou, koliesko paradajky a nato druhé koliesko.Namočíme do vajíčka a potom obalíme. ( mne sa osvedčilo že som do vajíčka tie kolieska dala samotné pretože potom sa mi to zbytočne vysýpalo)
- 5
Môžeme pražiť alebo piecť. Ak pražiť tak na panivcu olej, a zhruba 10 minút z každej strany. Pri pečení je to trocha zdlhavejšie ale taktiež dobré :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu