Foto: thechillidoctor
Chcela som skúsiť niečo nové a keďže som mala chuť na niečo vegetariánske tak som sa rozhodla skúsiť naplniť papričky Quajillo. A musím povedať, Zobraziť celý popisChcela som skúsiť niečo nové a keďže som mala chuť na niečo vegetariánske tak som sa rozhodla skúsiť naplniť papričky Quajillo. A musím povedať, že to bolo skutočne výborne.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si všetky suroviny.
-
2
Následne si ich spolu dobre premiešame v jednej miske. Kľudne si podľa vlastnej chuti pridajte korenie, výslednú chuť to nepokazí.
-
3
Aby sa vám papričky lepšie plnili môžete ich nachviľku nechať namočené vo vode, aby zmäkli. Mne to išlo aj bez toho krásne plniť až do plna.
-
4
Ak vám ostane plnka môžete z nej spraviť placky a obaliť v strúhanke ako klasické "faširky" a upiecť spolu s papričkami. Na panvici si zohrejte olej a klasickým spôsobom pomaly opečte z oboch strán. Podávať môžete so zemiakovo cibuľovým šalátom, alebo klasickými varenými zemiakmi a zeleninovou prílohou. Prajem príjemnú chuť :)
Diskusia k receptu