Preto, že som vymyselník tak ma napadla takáto vec. Doma mám hrniec na prípravu ryže donho som dal mast na masti som spenil na Zobraziť celý popisPreto, že som vymyselník tak ma napadla takáto vec. Doma mám hrniec na prípravu ryže donho som dal mast na masti som spenil na drobno pokrájanú cibulu. Pridal som na male kocky pokrájané zemiaky mleté korenie rascu, papriku pokrájane dva strúčky cesnaku. Zemiaky som trochu podusil potom som k tomu pridal ryžu zalial vývarom a všetko som nechal dusit počas dusenia som pridal trochu tymanu, majoranu a petržlenovej vnate.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu spením na masti pridám na malé kocky pokrájané zemiaky, mleté korenie, rascu, mletú papriku nasekané dva strúčky cesnaku trochu popražím zalejem trochou vývaru a asi 5 minut dusím.
- 2
Pridám umytú a sparenú ryžu zalejem vývarom a ďalej nechám dusit až kým vývar nevsiakne pred koncom pridám: petržlenovú vnať, tymian, majorán a dokončím varenie.
- 3
Podávam s čalamádou, alebo uhorkou. Môžem pridať aj strúhaný syr.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu