Hovädzia roládka s píniovou plnkou

Daniel Hrivňák
šéfkuchár reštaurácie Au Café v Bratislave, 7. apríla 2013
Hovädzia roládka s píniovou plnkou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
120 minút
príprava
480 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
100 g
10 ml
100 g
200 g
400 g
120 g
10 g
10 g




Postup

  1. 1

    Omáčka: nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak orestujeme, pridáme nakrájané a lúpané paradajky. Spolu prevaríme, dochutíme a nakoniec pridáme čerstvú nasekanú bazalku.

  2. 2

    Mäso: mäso rozrežeme a rozklepeme na prípravu rolády. Navrch rozhádžeme hrozienka, píniové oriešky, osolíme, okoreníme a zatočíme do rolády. Stiahneme potravinovou fóliou, potom zatočíme do alobalu a dáme piecť na 80 °C na 8 hodín.

Diskusia k receptu

paploska
zajala ma najmä príprava mäsa, určite to vyskúšam :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia