Hovädzia roládka s píniovou plnkou
Daniel Hrivňák
šéfkuchár reštaurácie Au Café v Bratislave, 7. apríla 2013
šéfkuchár reštaurácie Au Café v Bratislave, 7. apríla 2013
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
120 minút
príprava
príprava
480 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Omáčka: nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak orestujeme, pridáme nakrájané a lúpané paradajky. Spolu prevaríme, dochutíme a nakoniec pridáme čerstvú nasekanú bazalku.
- 2
Mäso: mäso rozrežeme a rozklepeme na prípravu rolády. Navrch rozhádžeme hrozienka, píniové oriešky, osolíme, okoreníme a zatočíme do rolády. Stiahneme potravinovou fóliou, potom zatočíme do alobalu a dáme piecť na 80 °C na 8 hodín.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu