![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Biele tofu a lá syr
Tip na jednoduchú, chutnú a zdravú studenú večeru. Inšpirovalo ma to, keď sme doma...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Živánska s kaprom
Kapra zvnútra nakrojíme po dĺžke pozdĺž stredovej čiary. Hornú časť (smerom k chrbtovej plutve) nakrájame zvonku...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Paprčkový perkelt
Nastáva čas zabíjačiek, bravčových výrobkov, huspenín. My si doma varíme z paprčiek aj perkelt....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hubové velouté s kuracím mäsom
Najskôr pripravíme cesto tak, že všetky suroviny dáme do misky alebo do robota a všetko spolu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jednoduchá indická basmati ryža s mrkvou a hrozienkami
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty. Jednoduchá indická basmati ryža s mrkvou a hrozienkami, ktorú môžete podávať ako prílohu k mäsu či zelenine pripravenej na indický spôsob....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zemiakovo–syrové smažienky
Uvarené a vychladené zemiaky v šupke olúpeme a najemno nastrúhame. Do mlieka dáme maslo, postrúhaný...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Paprikové crostini
Crostini môžem vždy a všade. našla som ich pod názvom BELL PEPPER CROSTINI. Tieto z...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bao s pečeným bravčovým bôčikom a tempura jablkom
Bao je čínska parená buchtička, ktorá môže byť plnená rôznymi mäsom, zeleninou, tempurou a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Krvavnička s jesenným ovocím a pivným šodó
Z rovnakých surovín vždy iné jedlo – v našej reštaurácii to platí na sto percent. Pripraviť...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapečené lilkové závitky
Miluji středomořskou kuchyni, jejich jídla voní čerstvostí a jsou dobře stravitelná. Na letní dny jako...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Medvedí FIT šalát
Keďže je sezóna medvedieho cesnaku, pripravujem si tento chutný šalát. Je ľahký a zdravý...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zelená fazuľka s paradajkami
Fazuľku umyjeme, nakrájame a dáme na olej, pridáme paradajky – sparené a olúpané, pokrájané...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rybí karbanátky plněné parmazánovým bešamelem
Rybu osolíme a opepříme a na másle opečeme. Vidličkou ji rozmačkáme, přidáme 1 vejce,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Penne so sušenými paradajkami
Pancettu opražíme na troche oleja a po vychladnutí narežeme na menšie kúsky. Na menšej panvici orestujeme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vianočkový nákyp s hruškami
Pouzitymi surovinami je tento nakyp podobny zemlovke. Rozdiel je v sposobe ukladania vianocky a ovocia....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ružové baklažány v sezamovom cestíčku
Tieto ruzove baklazany som kupila na trhu u Turka napriek tomu, ze som nemala ani predstavu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hubový aspik so zeleninou
Vajcia uvaríme natvrdo, necháme vychladnúť a olúpeme. Huby scedíme a nakrájame nadrobno.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Marinované foie gras s figovým čatní
Nadrobno nakrájanú šalotku speníme na rozohriatom oleji. Pridáme horčičné semienka, koreniny a soľ. Zasypeme cukrom, necháme jemne...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie roládky v zelenej záhrade
Potrebujete uvariť luxusné, ale ľahko zvládnuteľné jedlo? Práve ste ho našli. Toto jedlo zvládne urobiť...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené baklažány
Baklažány umyjeme, osušíme a odrežeme stopky. Dužinu nakrájame na kocky a opražíme na miernom ohni...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hríbová a rajčinová focaccia
Focaccia patrí medzi najobľúbenejšie maškrty môjho manžela a nášho 5-ročného syna. Je to vďačná kysnutá pochúťka...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rizoto z kuchty
Tlakový hrniec používam pri varení najčastejšie. Na varenie zemiakov, ryže, mäsa, gulášov, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Karfiol s kečupom a cesnakom
Najemno nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme prelisovaný cesnak, nakrájanú petržlenovú vňať, vmiešame ružičky...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tvarohovo-orechové vajcia
Z hore uvedených ingrediencií vymiesime cesto a necháme trošku postáť, , , potom vyvaľkáme na hrúbku...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Závin so šunkovo–vajíčkovou plnkou
Cesto rozvaľkáme a naplníme hmotou, ktorú pripravíme z najemno pomletej šunky a nasekaných vajíčok, pridáme nasekanú...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Baskický špargľový krém
Je sezóna špargle, ani ja som jej neodolala. Predtým som ju pripravovala inak,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnená mrkvová palacinka
Včera sme mali túto ľahkú večeru... robila som tieto mrkvové palicinky už s rôznymi plnkami, ale...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ryba bez kostí
Tento krát niečo zložitejšie, ale oči sa určite potešia. Pripravujem ho vtedy, keď...