![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Krvavnička s jesenným ovocím a pivným šodó
Z rovnakých surovín vždy iné jedlo – v našej reštaurácii to platí na sto percent. Pripraviť...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mäsom plnené taštičky z červenej šošovice
Cesto: Šošovicu uvaríme do mäkka, približne 15–20 minút. Necháme vychladnúť. Uvarenú šošovicu aj s...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zdravé morčacie placky s avokádom a so špenátom
Špenát spolu s vajciami a cesnakom rozmixujeme tyčovým mixérom. Pokiaľ sme nezohnali mleté morčacie mäso, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Treska plnená údeným lososom na smotanovej omáčke s medovou dijonskou horčicou a hrozienkami
Jednoduché, lahodnej chuti a na tanieri pekne vyzerajúce :-)
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ružové baklažány v sezamovom cestíčku
Tieto ruzove baklazany som kupila na trhu u Turka napriek tomu, ze som nemala ani predstavu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Fileta zo sumca s cviklovými lievancami
Filety zo sumca očistíme, z vody, koreňovej zeleniny, byliniek a zo soli pripravíme vývar,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Biele tofu a lá syr
Tip na jednoduchú, chutnú a zdravú studenú večeru. Inšpirovalo ma to, keď sme doma...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené baklažány
Baklažány umyjeme, osušíme a odrežeme stopky. Dužinu nakrájame na kocky a opražíme na miernom ohni...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hríbová a rajčinová focaccia
Focaccia patrí medzi najobľúbenejšie maškrty môjho manžela a nášho 5-ročného syna. Je to vďačná kysnutá pochúťka...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tekvicovo-sójový guláš s orzom
Ak práve nemáte doma tekvicu, môže sa nahradiť zemiakmi.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vianočkový nákyp s hruškami
Pouzitymi surovinami je tento nakyp podobny zemlovke. Rozdiel je v sposobe ukladania vianocky a ovocia....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ryba bez kostí
Tento krát niečo zložitejšie, ale oči sa určite potešia. Pripravujem ho vtedy, keď...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Marinované foie gras s figovým čatní
Nadrobno nakrájanú šalotku speníme na rozohriatom oleji. Pridáme horčičné semienka, koreniny a soľ. Zasypeme cukrom, necháme jemne...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zelená fazuľka s paradajkami
Fazuľku umyjeme, nakrájame a dáme na olej, pridáme paradajky – sparené a olúpané, pokrájané...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie prsia na pórovo-jablkovej omáčke
Na horúcom oleji sprudka opečieme kuracie prsia (okorenené, osolené) z oboch strán.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Morčacie kúsky v bylinkovej perinke
Včera sme mali vynikajúci obed... morčacie kúsky som vyprážala v bylinkovom cestíčku... použila som šalviu, petržlenovú vňať,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Karfiol s kečupom a cesnakom
Najemno nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme prelisovaný cesnak, nakrájanú petržlenovú vňať, vmiešame ružičky...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pstruh na masle s jablkom a cesnakom
Kombinácia jablka a cesnaku sa k pstruhom veľmi hodí. Tiež odporúčam skúsiť v lete s pohárom...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tvarohovo-orechové vajcia
Z hore uvedených ingrediencií vymiesime cesto a necháme trošku postáť, , , potom vyvaľkáme na hrúbku...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Baskický špargľový krém
Je sezóna špargle, ani ja som jej neodolala. Predtým som ju pripravovala inak,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Závin so šunkovo–vajíčkovou plnkou
Cesto rozvaľkáme a naplníme hmotou, ktorú pripravíme z najemno pomletej šunky a nasekaných vajíčok, pridáme nasekanú...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené zemiakové vejáriky s reďkovkovým dipom
Jednoduché a pritom efektné jedlo, ktoré nezaberie veľa času na prípravu. Ale zato je veľmi...