Foto: vikih
Tieto krásky som vymýšľala v škole pretože spolužiačky chceli vyskúšať niečo z mojej kuchyne tak som vymyslela takéto jednohubky aby som ich mohla pripraviť Zobraziť celý popisTieto krásky som vymýšľala v škole pretože spolužiačky chceli vyskúšať niečo z mojej kuchyne tak som vymyslela takéto jednohubky aby som ich mohla pripraviť
porcií
príprava
na 220 °C
Postup
-
1
Pripravíme klasické cesto na pizzu z múky, vody a štipky soli(moje je hnedé pretože používam okrem bielej aj vlastnú celozrnnú múku).
- 2
Vyvaľkáme ho a povykrajujeme koliečka.
- 3
Koliečka dáme na plech s papierom a dáme na ne nadrobno nakrájanú papriku a tofu. (Kľudne pridajte aj rajčiny, cibuľku, olivy kto má rád, ...)
- 4
Prikryjeme ďalším koliečkom. To potrieme pretlakom a dáme syry. Ja som dala nivu ale je to na vás.
- 5
Pridáme plátky syra a šunky, ja som dala swardzvalskú (vegetariáni ako ja ju jednoducho pri svojich kúskoch vynechajú).
- 6
Dáme piecť. Úprimne povedané čas pečenia a teplotu si nepamätám. Myslím že treba viac než u obyčajnej pizze ale nie o moc. A aj čas prípravy je diskutabilný. Bolo to predsa len dávno.
- 7
Minni pizze boli plánové do školy takže sa dajú pripraviť o deň vopred, dať na noc do chladničky a pred odchodom do práce ich dať piecť zatiaľ čo sa budete obliekať a chystať deti. Podávať môžete s vajíčkom a čerstvými rajčinkami. Čiastočne aj kvôli múke boli skutočne sýte takže netreba veľa pre jedného.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu