Teľacie s pórom a hrozienkami

feroad - bez fotkyferoad, 26. decembra 2009
4
porcie
15 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
3 ks
1 dcl
2 PL
40 g
2 dcl
40 g
3 PL
podľa chuti
podľa chuti
2 pl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso pokrájame na kocky. Umytý pór (len biele časti) pokrájame na tenké rezance. Na panvici rozpálime 20 g masla a olej, pridáme pokrájané mäso, osolíme, okoreníme a za občasného miešania pražíme 10min.

  2. 2

    Potom mäso vyberieme, do šťavy pridáme zvyšné maslo a opražíme pokrájaný pór na slabom plameni asi 5 minút. Pridáme víno, mäso, mlieko a dusíme 40-45 minút za občasného miešania. Po 20 minútach dusenia pridáme vopred namočené hrozienka.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: