4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso pokrájame na kocky. Umytý pór (len biele časti) pokrájame na tenké rezance. Na panvici rozpálime 20 g masla a olej, pridáme pokrájané mäso, osolíme, okoreníme a za občasného miešania pražíme 10min.
- 2
Potom mäso vyberieme, do šťavy pridáme zvyšné maslo a opražíme pokrájaný pór na slabom plameni asi 5 minút. Pridáme víno, mäso, mlieko a dusíme 40-45 minút za občasného miešania. Po 20 minútach dusenia pridáme vopred namočené hrozienka.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu