prazdny

Buddha miska s jackfruitom

Bezmäsité jedlá

Preskúmajte kombináciu slaného a sladkého, doplnené o čerstvé a svieže ingrediencie. Toto jedlo pozdvihne vaše...

prazdny

Bravčové kapsičky so syrom a s paradajkami

Bravčové mäso

Sviatočný obed, ktorý nie je časovo náročný.

prazdny

Jahňacina s fazuľou a jarnou cibuľkou

Hlavné jedlá

Jemné plátky jahňacieho mäsa s korenenou fazuľou – takto božsky chutia zdravé bielkoviny.

prazdny

Lečo s ačokčou

Večera

Poznáte ačokču? Krásna ťahavá rastlina, kríženec uhorky a papriky, pochádzajúca z Južnej Ameriky....

prazdny

Pstruh s bylinkovou plnkou a tvarohovými knedličkami

Hlavné jedlá

Pstruhy upravíme na filety. Do mixéra dáme odrezky z ryby, smotanu, cibuľu, soľ,...

prazdny

Oprážané zeleninovo-lepkové plátky

Bezmäsité jedlá

Ďalší z mojich experimentov s pšeničným lepkom, tentokrát sú výsledné plátky mäkkšie. Ako príloha by...

prazdny

Treska pečená na rozmaríne

Hlavné jedlá

Ľahká príprava, krátky čas pečenia a lahodná ryba je na stole....

prazdny

Fake Ramen s treskou

Cestoviny

Zrýchlená verzia jednoduchého japonského ramenu, hotová do 30 minút!

prazdny

Jahodové risotto

Bezmäsité jedlá

Netradičná kombinácia, ale zato naozaj originálna chuť. Vyskúšajte túto kombináciu sladkých jahôd, slaného vývaru...

prazdny

Krúpy s hydinovými žalúdkami

Hlavné jedlá

Prebraté a umyté krúpy varíme v osolenej vode s kúskom masla na miernom ohni. Umyté...

prazdny

Mrkvová polievka s paradajkami

Bezmäsité jedlá

Najprv speníme na masle cesnak.

prazdny

(Ne)tradičné pestrofarebné šúľance s ovocím

Bezmäsité jedlá

Domáce šúľance sú pre mňa nielen klasika, ktorá nikdy neomrzí, ale aj spomienka na babičku, ktorá pri všetkej skromnosti, mnohokrát aj z mála, vykúzlila neskutočné dobroty....

prazdny

Batatovo-mrkvové pyré s medvedím cesnakom

Bezmäsité jedlá

Keď je sezóna medvedieho cesnaku, tak ho využívam na 100 percent.

prazdny

Pizza z talianskej pšeničnej placky piadina

Hlavné jedlá

Korpus pizze z placky piadina je tenký a krásne chrumkavý. Je možné použiť aj arabské chlebové...

prazdny

Batatovo-zemiakové lokše s restovanou pečeňou s jablkami

Hlavné jedlá

Lokše s pečeňou, to je obľúbená klasika, ktorú si nemusíme vychutnať len niekde na jarmoku...

prazdny

Karfiolový krém s pekanovým pečivom

Bezmäsité jedlá

Karfiol očistíme, rozoberieme na ružičky, z hlúbov a listov uvaríme vývar. Na masle opečieme...

prazdny

Špagety z chladničky

Kuracie mäso

Keď neviem čo variť, pozriem do chladničky a začínam variť. Tieto špagety na obed chutili...

prazdny

Kuracie prsia s rebarborou

Kuracie mäso

Sladký koláč s rebarborou je všeobecne známy, nech už bude akéhokoľvek typu. Ale mäso a...

prazdny

Camarão na Moranga

Hlavné jedlá

Samotný názov „Camarão na Moranga“ znie ako kúzelná kombinácia chutí, a presne tak aj chutí! Tento brazílsky pokrm je prekvapivo jednoduchý na prípravu, no jeho výsledok je ohromujúci....

prazdny

Knedľový nákyp so zeleninou

Bezmäsité jedlá

Keď som čítala v jednom časopise, bolo rozhodnuté. Aj keď knedľa nie je moje obľúbené jedlo, ale rozhodol ten nápad a zelenina....

prazdny

Staromódne bravčové s kávou

Bravčové mäso

Recept som vyčítala v časopise, zaujal ma a dne som ho vyskúšala. Trocha som si...

prazdny

Treska s jazmínovou ryžou na japonský spôsob

Hlavné jedlá

Vyskúšajte lahodné japonské jedlo s naším receptom na tresku s jazmínovou ryžou....

prazdny

Pstruh na masle so zemiakovo-zeleninovou kašou a šalátom

Hlavné jedlá

Pripravený dnes k obedu podľa vlastnej chuti.

prazdny

Pak choi s hlivou ustricovou

Bezmäsité jedlá

Recept, ako do jedla zakomponovať netradičnú zeleninu pak choi (čínska kapusta).

prazdny

Údený pstruh so zeleninovou bublaninou

Hlavné jedlá

Bielky oddelíme od žĺtkov, z bielkov vyšľaháme sneh. Do vymiešaných žĺtkov pridáme múku, prášok...

prazdny

Hubník s bielou omáčkou

Bezmäsité jedlá

Ferkóóó, poď k nám, robila som fazuľovú a Ágika ju nechce jesť! Kričala Marikanéni z...

prazdny

Špaldové cestoviny s lososom atlantickým PRETO Radoma

Cestoviny

Na oleji opražíme nakrájaný pór, pridáme na kocky nakrájaného lososa, ochutíme soľou, korením a...