Chuťovka pre chlapov

redakcia - fotkaredakcia, 23. novembra 2009
4
porcie
15 minút
príprava
120-150 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
5 strúčikov
5 ks
5 guľôčok
1,5 PL
Kašička na potretie:
12 strúčikov
1 KL
1 KL
5 kvapiek
 štipka
4-5 PL




Postup

  1. 1

    Mäso varíme s prísadami v tlakovom hrnci 2 – 2,5 hodiny. Mäkké mäso vyberieme a vykostíme. Zo všetkých strán ho potrieme pripravenou kašičkou.

  2. 2

    Ešte teplé zabalíme do alobalu a v chlade necháme asi 4 hodiny.

  3. 3

    Potom dáme na spodok chladničky a necháme prejsť vôňami 7 dní.

Diskusia k receptu