4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
120-150 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 1 kg |
|
| 5 strúčikov |
|
| 5 ks |
|
| 5 guľôčok |
|
| 1,5 PL |
|
| Kašička na potretie: | |
| 12 strúčikov |
|
| 1 KL |
|
| 1 KL |
|
| 5 kvapiek |
|
| štipka |
|
| 4-5 PL |
|
Postup
-
1
Mäso varíme s prísadami v tlakovom hrnci 2 – 2,5 hodiny. Mäkké mäso vyberieme a vykostíme. Zo všetkých strán ho potrieme pripravenou kašičkou.
- 2
Ešte teplé zabalíme do alobalu a v chlade necháme asi 4 hodiny.
- 3
Potom dáme na spodok chladničky a necháme prejsť vôňami 7 dní.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu