Morčacie prsičká s celozrnnou ryžou a vareným kalerábom
Foto: andiss
Dusené mäsko, chutná ryža a kaleráb. Varený ho ľúbim najmä v nedeľnom vývare od maminy.
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mäsko ochutíme solčankou, čiernym korením a cesnakom. Na kvapke olivového oleja osmahneme, aby sa zatiahlo a nestratilo šťavnatosť. Po asi 5tich minútach podlejeme vývarom a dusíme.
- 2
Ryžu ideme opäť variť približne len 10 minút. Stiahneme zo sporáku, premiešame s kari korením. Kaleráb uvaríme tiež alebo použijeme zo spomínaneho nedelneho vývaru. Snáď aj vám sadne táto kombinácia :-))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu