![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečený bochník so špargľovo-parmezánovou plnkou
Od apríla do júna kraľuje v našej kuchyni kvalitná slovenská špargľa. Je totiž zdravá, ľahko stráviteľná,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Karfiolový krém s pekanovým pečivom
Karfiol očistíme, rozoberieme na ružičky, z hlúbov a listov uvaríme vývar. Na masle opečieme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špagety z chladničky
Keď neviem čo variť, pozriem do chladničky a začínam variť. Tieto špagety na obed chutili...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pstruh s bylinkovou plnkou a tvarohovými knedličkami
Pstruhy upravíme na filety. Do mixéra dáme odrezky z ryby, smotanu, cibuľu, soľ,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Srdiečková pizza s hráškom a figami
Inšpirácia na valentínsku večeru od víťazky televíznej šou Pečie celé Slovensko, Timi Strnálovej.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bravčové kapsičky so syrom a s paradajkami
Sviatočný obed, ktorý nie je časovo náročný.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Klasický cheeseburger
Máme za sebou prvé teplé dni a aj keď sa striedajú s chladnejšími, blíži sa čas...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
„Rizoto“ z naklíčenej červenej pšenice
Môžete podávať samostatne alebo ako prílohu, prípadne s volským okom.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Staromódne bravčové s kávou
Recept som vyčítala v časopise, zaujal ma a dne som ho vyskúšala. Trocha som si...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jahňací chrbát s pistáciovou krustou
Z pistácií, žĺtkov, panko strúhanky a olivového oleja v sekáčiku pripravíme pastu. Ochutíme ju...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hovädzie medailóniky s kačacou pečeňou
Nakrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme hovädzie mäso nakrájané na medailóniky a slaninu. Pražíme spolu s cibuľou asi 3...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bezlepkové cviklové halušky s bryndzou
Hádam každý z nás si rád pochutná na tradičných slovenských bryndzových haluškách so slaninkou. Ale čo tak trošku ich prifarbiť tým najzdravším farbivom aké príroda ponúka?...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sadovnícka pečienka
Mäso posolíme, posypeme rascou, pridáme polovicu oleja a upečieme domäkka. Podľa potreby počas pečenia podlievame....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapečený karfiolový mozoček
Karfiol s vajíčkami zapekaný v jenskej mise alebo v remoske.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pšeno so zeleninou
Pšeno je v našej kuchyni dosť málo používané, napriek svojej hodnote. Začnete s ním experimentovať?
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapekané papriky
Rozmixujeme syr, vajce, rozok a uvarene udene mäso. Touto hmotou naplníme očistené papriky.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečená paprika plnená prosom
Prekvapujúcejšia ako zábavná šou plná farebných svetiel je táto pečená paprika, ktorú sme namiesto ryže naplnili...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ryža na spôsob carbonara
Keď sa spojí ryža s carbonara omáčkou, vznikne "ryža alla carbonara". Krémová konzistencia a výrazná chuť sú dve charakteristiky tohto receptu....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Lievance so špenátom, šunkou a s vajíčkom
Do vriacej vody dáme lyžicu octu, vodu premiešame a opatrne vložíme vajíčka, ktoré varíme dve minúty...