Čavojské fašírky z kuracích pečienok

babkavalika - bez fotkybabkavalika, 7. decembra 2014

Recept pochádza od mojej babky, je ľahký na prípravu a nikdy s ním nič nepokazím. Pripravujem ho najmä pre návštevy a rodinu.

4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
na 150 °C

Suroviny

500 g
3 ks
1 ČL
1 ČL
1 ČL
1/2 ČL
1 ks
2 strúčiky
1 ks
3 PL




Postup

  1. 1

    Uvaríme si pečienky v neosolenej vode. Potom Všetko zmiešať dokopy a formovať okrúhle fašírky , na tanier si dáme trochu stúhanky a fašírky obalíme. Ďalej fašírky pečieme na rastlinnom oleji.

Diskusia k receptu

wevewe
Prosim doplnit recept. Pecienky pomliet? Zemiaky surove si varene? Postruhane?
1x safran
evanaaa
Zaujímavý recept, ja by som ale tie pečienky nevarila, načo, veď sa rýchlo prepečú. Tiež ma zaujíma, aké sú zemiaky, surové, či vopred varené, strúhané, pretlačené......inak, ak vynechám pečienky, je to ako cesto na zem.placky, v prípade, že sú zemiaky surové,ale aj s tou pečeňou to môže byť dobré, aj cibuľku by som si vopred popražila, ale inak fajn, len doplniť podrobnejšie ten postup.
evanaaa
@babkavalika , všimla som si, že si dnes registrovaná, prepáč za upozornenia, to len, ak niekto bude chcieť robiť tento recept, aby vedel, ako postupovať.......a vítaj na Vareche!
babucka
Prave som dokoncila smazenie, su vyborne aj ked recept nieje celkom dobre napisany,obcas treba aj si domysliet.Dobru chut.
braxi
babucka v recepte ich pečú, ale dá sa aj smažiť..... :o)
jujoska
asi to chce zapnut fantaziu, ale podla surovin to bude asi dobrota




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia