Kuracie štvrte s dubákmi

patroveckypitrs - fotkapatroveckypitrs, 26. septembra 2014

Na prechádzke lesom so psom so našiel zopár dubákov možno posledná úroda. Tak som sa rozhodol po príchode domov ich hneď spracovať tak krásne Zobraziť celý popisNa prechádzke lesom so psom so našiel zopár dubákov možno posledná úroda. Tak som sa rozhodol po príchode domov ich hneď spracovať tak krásne voňali.

6
porcií
10 Minút minút
príprava
70minút minút
na 180°C °C

Suroviny

6 ks horná časť
 čerstvé
1,2 kg
1 ks surová
3 strúčiky




Postup

  1. 1

    Pripravíme kuracie mäso osolíme dáme na pekáč okoreníme korením na kura a položíme na každú časť par plátkov cesnaku.

    Kuracie štvrte s dubákmi - obrázok 1
  2. 2

    Kapiu krájame na plátky a obložíme mäso. Dubáky očistíme nakrájame dáme k mäsu podlejeme vodou. Prikryjeme pekáč druhým dielom a pečieme v rúre pri 180°C asi 70 minút.

  3. 3

    Zatiaľ som si z vlastných zásob zohrial na pare mrazenú zeleninu. Červenú kašu som mal urobenú tu som opísal nedávno stačí pozrieť v mojich receptoch.

  4. 4

    Kto chce môže jesť len so zeleninou nemusí dávať inú prílohu. Tak dom rozvoňal pečenými dubákmi aj psík začal zavýjať od vône.

  5. 5

    Môžeme servírovať ták dobrú chuť prajem. Tu je ukážka dubákov.

Diskusia k receptu

sracz
... sem s nimi a s porcovaním si, @pareoveckypitrs kamarát, nemusíš robiť starosti!!! Vonia to až "tunak"!!! ... hej a aj tanier si po sebe poumývam!
mariamka
tak toto mozme, dobre navarene, tiez huby, hriby svacam, kde sa da, mozno ten hafo funguje ako vyhladavac, nepozicias? :)
daguska
Pekný receptík.S hubami je pre mña vsetko vynikajúce.