Rybacie guľky s koriandrom
Tomáš Szabados, Katarína Nguyen
Panasian Restaurant hotela Mama‘s v Bratislave, 19. apríla 2015
Panasian Restaurant hotela Mama‘s v Bratislave, 19. apríla 2015

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Rybu zomelieme v mlynčeku, pridáme vajce, fazuľku, karí pastu, kryštálový cukor a jarnú cibuľku. Nakrájané čili pridáme do zmesi a zalejeme rybacou omáčkou. Zľahka primiešame nasekanú koriandrovú vňať.
- 2
Z hotovej masy vytvoríme guľky a opražíme ich na oleji alebo poukladáme na plech, vložíme do rozohriatej rúry a upečieme pri teplote 180 °C. Ku guľkám podávame pyré z batátov.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu