Rybka s hráškovým pyré
Anton Dubický
šéfkuchár Rezortu Drevenice v Terchovej a člen Gourmet klubu, 25. januára 2012
šéfkuchár Rezortu Drevenice v Terchovej a člen Gourmet klubu, 25. januára 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Na panvici rozpustíme maslo a rybie plátky na ňom opečieme, osolíme a okoreníme.
- 2
Hrášok s vývarom a smotanou prehrejeme, pridáme syr a rozmixujeme, dochutíme maslom a podľa chuti osolíme. Na zvyšku masla orestujeme nadrobno nakrájanú šalotku, podlejeme vínom a necháme odpariť (zredukovať), môžeme pridať aj troška smotany.
- 3
Rybu podávame s pyré a omáčkou, môžeme ozdobiť cviklovým lupienkom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu