
Perkelt z morčacích drobkov so žihľavovými šúľancami
Drobky dáme na 2 hodiny variť do osolenej vody. Scedíme, necháme vychladnúť a nakrájame na...

Onigirazu
Pozývame všetkých milovníkov sushi! Počuli ste už o onigirazu, známom aj ako sushi sendvič?...

Kuracie stehno na višniach a červenom víne
Taká nostalgia, že sme už veľmi dávno nemali kuracinku. dúfam, že opäť nezanevriem na...

Vyprážané kysnuté guľôčky so šafranovým pudingom
Cesto: Všetky suroviny na cesto vymiešame a necháme 45 minút kysnúť. Z vykysnutého cesta urobíme guľky, ktoré vysmažíme v...

Miešaná ryža s bravčovou pečeňou a s údenou slaninkou
Mali sme na večeru - rýchle, dobré a chutné. Odporúčam milovníkom jedál s bravčovou pečeňou,...

Bezlepková palacinka plnená bryndzovým krémom s macerovanou hruškou
Tento recept milujem... Vymyslel som si ho počas nakrúcania MasterChef Slovensko priamo v štúdiu keď sme...

Rolka z králika na uhorkových fettuccine
K smotane na šľahanie pridáme nadrobno nakrájaný tymian, 2 prelisované strúčiky cesnaku a biele víno...

Sójové pečené štoly
Sojový granulát si pripravíme podľa návodu na obale. Rožky (alebo ja dávam 2-3 krajce domáceho celozrnného...

Zeleno-biele cestoviny
Rukolu umyte a osušte. Dajte variť vodu na cestoviny a keď začne vrieť, pridajte trochu...

Cuketa plněná risottem
vydlabat malé kulaté cuketky (kupuji v sezóně v lidlu), na pánvi rozehřát olej, přidat cibulku,...

Knedlíčky s čiernym korením
Oblíbená příloha k "hovädziemu ako divina". "Těsto" připravuji v den, kdy nakládám maso, obojí...

Zemiaky na hubovej omáčke
Tento recept sa dá nazvať "čo chladnička dala". Veľmi jednoduché, chutné, rýchle.

Raw špenátovo-hrášková
Hrášok namočíme do letnej vody, kým sa nerozmrazí, pridáme špenát. Zalejeme vodou pridáme štipku soli,...

Linguine s teľacím jazykom a so šalviou
Zeleninu na varenie jazyka nakrájame, pridáme zmes korenín a soľ. Zalejeme vodou, povaríme, ...

Pečený marinovaný zajac na smotane
Ak sa rozhodnete prežiť nedeľu v papučiach, stavte na pečeného zajaca so smotanovou omáčkou.

Grilované kurča
Ražniči z kuracieho mäsa a farebnej zeleniny s chuťou Stredomoria prinesie radosť nielen vašim očiam, ale...

Kuracie rezne v hermelíne
Rezne naklepeme, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením a grilovacím korením. Do vymasteného pekáča vložíme mäso,...

Slaný koláč s pečenou červenou repou
Ak chcete, aby bol koláč pestrofarebný, namiešajte doň rôznofarebné repy....

Radov burger s kuracími stripsami PRETO Radoma
Omáčka: Zmiešame kečup a horčicu v pomere 3:1. Pridáme oregano a majorán podľa chuti.

Bezlepkové šišky plnené vanilkovým pudingom
Nadýchané bezlepkové šišky plnené lahodným vanilkovým pudingom z našej múčnej zmesi Liana Bakery mix sú dokonalou sladkou pochúťkou....

Džemové rezance
Dnes mám chlebový den a strašnú chuť na sladké, tak som vyskúšala tento recept zo surovín čo...

Trojfarebný kuskus
Tento recept ponúkam ako prílohu ku kuraciemu mäsu alebo iba ku šalátu. Je jednoduchý na prípravu....

Krémová račia polievka
Raky varíme asi minútu v slanej vode s rascou. Necháme ich vychladnúť, potom ich zlomíme medzi...

Králik s citrónom a parmezánom
Králičie mäso je zdravé, výživné a dá sa pripraviť naozaj na veľa spôsobov....