Karé so syrovo-bylinkovou plnkou
Pavol Šebest
šéfkuchár reštaurácie Sedin Golf Resort vo Veľkých Úľanoch, 30. mája 2017
šéfkuchár reštaurácie Sedin Golf Resort vo Veľkých Úľanoch, 30. mája 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
12 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Bravčové karé nakrájame na 4 asi 150-gramové porcie, nožom urobíme do stredu rebierka vak, ktorý naplníme bylinkami a syrom.
- 2
Osolíme, okoreníme, prudko opečieme na panvici alebo na grile a pri teplote 220 °C pečieme 12 minút.
- 3
Batáty očistíme, nakrájame na kocky, uvaríme domäkka, vymiešame spolu s maslom a bylinkami. Cibuľky opražíme na masle a bylinkách.
Tiež bravčové karé:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu