Bravčové karé
Bravčové karé

Karé so syrovo-bylinkovou plnkou

Pavol Šebest
šéfkuchár reštaurácie Sedin Golf Resort vo Veľkých Úľanoch, 30. mája 2017
Karé so syrovo-bylinkovou plnkou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava
12 minút
na 220 °C

Suroviny

600 g (s kosťou)
 čerstvé
100 g
250 g
300 g (sladké zemiaky)
150 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bravčové karé nakrájame na 4 asi 150-gramové porcie, nožom urobíme do stredu rebierka vak, ktorý naplníme bylinkami a syrom.

  2. 2

    Osolíme, okoreníme, prudko opečieme na panvici alebo na grile a pri teplote 220 °C pečieme 12 minút.

  3. 3

    Batáty očistíme, nakrájame na kocky, uvaríme domäkka, vymiešame spolu s maslom a bylinkami. Cibuľky opražíme na masle a bylinkách.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: