Pečené papriky s plnkou zo zemiakov a z kuraciny
Martina Mešková
šéfkuchárka stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 18. februára 2019
šéfkuchárka stravovacieho zariadenia Žilinskej univerzity, 18. februára 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
10 ks
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zemiaky uvaríme v osolenej vode, scedíme a pokrájame na drobné kocky. Nastrúhanú cuketu a špenát podusíme na oleji spolu s cesnakom.
- 2
Kuracie prsia a šampiňóny pokrájame na malé kúsky a jemne opražíme na oleji. Osolíme, okoreníme.
- 3
Všetko spolu zmiešame, primiešame vajcia a polovicu postrúhaného syra. Zmesou naplníme očistené papriky. Dáme na plech, posypeme zvyšným syrom a upečieme prikryté alobalom.
Tiež plnené papriky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu