Morčacie prsia s plnenými šampiňónmi a zeleninou

helga50 - fotkahelga50, 22. septembra 2014
Morčacie prsia s plnenými šampiňónmi a zeleninou
Foto: helga50

Suroviny





Postup

  1. 1

    Morčacie prsia si nakoreníme korením 4 farieb, provensálskymi bylinkami a soľou. Panvicu rozpálime a dáme kvapku olivového oleja. Mäsko z oboch strán opražíme. Potom na tej istej panvici krátko opražíme papriku , paradajku a posolený baklažán. Plnené šampiňóny si pripravíme takto: Šampiňóny si očistíme, stopky nakrájame na drobné kocky a dáme do misky . Do tej istej misky si pridáme bambino ,postrúhaný údený syr a na drobno pokrájanú pražskú šunku. Všetko to spolu premiešame a plníme tým klobúčiky. Naukladáme na plech a v rúre pečieme cca 15-20 minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia