
Jahodové tofu guľky
Do misy najemno postrúhame tofu. Pridáme ryžové mlieko, špaldovú múku, špaldovú krupicu a kukuričnú...

Hovädzia roštenka „surf and turf“ s batatovými hranolčekmi
Steaková latina sa začína už pri výbere plemena, veď každý „rodokmeň rezňa" má svoje osobitosti. Zvieratá majú...

Pórová polievka s cesnakovými krutónmi bez lepku
Zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky. Pór umyjeme a nakrájame na kolieska. Na rozohriatom masle...

Bramboráčky
Dnes večer jsem se nudila, tak jsem se rozhodla, že připravím mámě malé překvápko a...

Kuracie lievančeky
Rýchle a nenáročné jedlo aj pre detičky. Inšpirovala som sa Marcelkou (EmKa) :-)

Jaipur karí
Ak chystáte večer v ázijskom štýle, potom pokrm ochutený Podravkou Ázia zaručene nesmie chýbať. Vyskúšajte...

Pikantné mäsové závitky
Rezne naklepeme a naplníme plátkom šunky, syra, feferónkou a anglickou slaninou.

Biele mäso
Kuracie prsia narežeme na rezne a jemne naklepeme. Uložíme na pekáč potretý olejom. Každý rezeň...

Jelenie ragú
Robil som jelenie ragú podľa Boise. Odložil som si 200 g jelenieho stehna, aby som mohol vyskúšať jelenie ragú aj podľa Taponapo...

Kuracie teriyaki s jazmínovou ryžou
Jednoduché a plné chuti. Také je kuracie teriyaki. Pripravte si ho na večeru a potešte...

Špenát podľa Shirley
Keď bola Shirley Themple veľvyslankyňou v Prahe, pozval si ju Přemek Podlaha variť do Receptáře...

Neapolské palacinky (Neapolitan crepes)
Či ich robia v Neapoli nezaručím, dosť možne, že o nich ešte nechyrovali a ak áno,...

Kuracie rezančeky s ryžovými rezancami
Prekvapivo som si dala kura... ja :-) a dostala som zase chuť na niečo trocha iné,...

Kuracia panvička so zeleninovými rezancami
1. Kuracie si nakrajame na kusky, zmiesame so sojovou omackou a pretlacenym cesnakom a ciernym korenim-nechame...

Králičí chrbát s krupotom a hríbmi
Kuchyňa valašských prababičiek stelesňuje dnešné trendy – spojením s prírodou a ročným obdobím, so skromnosťou, ...

Bažantie smotanové ragú
Bažantie prsia umyjeme a pokrájame na kocky. Na bravčovej masti speníme pokrájanú cibuľu, pridáme nakrájané mäso,...

Boršč v keli
Nedávno uverejnila @rennatte recept na Boršč po slovensky. Včera ma naň pochytila ohromná chuť, lenže...

Kurča so zelenou omáčkou
Najprv si pripravíme pastu curry – očistíme, umyjeme, olúpeme a nakrájame zázvor, cesnak a...

Hrášková polievka so syrom v slaninke
Navarte si rýchlu hráškovú polievku, ktorá už privoláva do kuchyne jar. Skvelo zasýti a vďaka...

Jahňacie kotlety v bylinkovej kôrke
Tradičné chute Veľkej noci a k tomu štipka novôt, nápadov, rukopisu kuchára, čo sviežimi detailmi oslavuje...

Pstruh na bielom víne s krevetami podľa Juraja Baču
Lákavo vyzerajúci pstruh s krevetami je výsledkom snaženia herca a speváka Juraja Baču v našom štúdiu...

Zapečené zemiaky s brokolicou za 10 min. v trúbe
Tento recept som vymyslela vo veľkej časovej tiesni a od vtedy ho občas robievam

Zimná bravčovinka
Tento recept robievame obzvlášť v zime. je príjemné pochutiť si na teplom obede, či večeri, keď...

Kapustový quiche
Kapusta je kráľovnou októbra. Hovorí sa o nej ako o vitamínovej bombe a čističi organizmu, nás kuchárov...

Zapekané fašírky s cibuľovo-šampiňónovou omáčkou
Pripravíme si fašírky: Mäso zomelieme, pridáme vajce, koreniny (č. korenie mleté, soľ, ...

Zapekaný baklažán
Baklažán som si nakrájal na plátky, cibuľu, cuketu a šampiňóny na kocky a pár paradajok...