Foto: mojack
... aj s málom sa dá vyčarovať niečo zaujímavé.
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 ks (alebo z tresky, pangasia) |
|
2 ks |
|
2 ks malá |
|
2-3 PL (alebo jogurt) |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
|
|
|
|
čerstvo nasekaná |
|
Postup
-
1
Cibuľu opražíme na oleji.
-
2
Pridáme nakrájame šampiony
-
3
a ryby.
-
4
Spolu podusíme 3 - 4 minuty.
-
5
Do vlažnej zmesi pridám kyslú smotanu a nakrájanú pažítku.
-
6
Bagety nakrájame
-
7
namočíme vo vajíčku.
-
8
Do bagety vytlačíme jamky. Naplníme zmesou.
-
9
Zapečieme
-
10
do chrumkava.
-
12
Podávame s prílohou...
ale so šalátikom chutilo.
Takže ak sa povie bageta, neznamená suché ako bageta ked ju krájaš pri rezani...:-))
Ryby veľmi nemusím, ale pri tej kombinácii potravín, určite ich "zamachľujem". Alebo zvolím inú plnku.
Výborný nápad aj mnohé ostatné recepty. Mám zase inšpiráciu.