Foto: cibickaaa
Predstavujem Vám ďalší z mojich receptov. Sú to penne na taliansky spôsob :-)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Dáme si uvariť cestoviny :-) Kým sa nám cestoviny varia, na panvicu si dáme rozohriať olivový olej. Pridáme pretlačené 3strúčiky cesnaku ( podľa chuti, my cesnak môžme veľa :-) ), chvíľu ho opražíme a pridáme čerstvý špenát, nakrájané cherry paradajky a celé to podlejeme vodou (stačí cca 1dcl). Prikryjeme panvicu, aby sa nám špenát trošku udusil. Dusenie trvá to cca 5minút na miernom ohni.
- 2
Keď sa nám všetka voda odparila, pridáme bazalkové pesto, soľ a korenie podľa chuti. Všetko spolu dobre premiešame. Ak ste boli šikovní, cestoviny sa nám akurát uvarili, zlejeme ich a pridáme na panvicu, kde ich premiešame so všetkými surovinami. Na vrch odporúčam hobliny parmezánu alebo ho nastrúhať na jemno a pokvapkať citrónom. Dobrú chuť ;-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu