Konfitovaný bôčik s bylinkami
Ján Palenčár
šéfkuchár spa & wellness hotela Kaskády v Sliači-Sielnici, 30. novembra 2014
šéfkuchár spa & wellness hotela Kaskády v Sliači-Sielnici, 30. novembra 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
120 minút
na 140 °C
na 140 °C
Postup
-
1
Najprv do rozpustenej bravčovej masti vložíme osolený bravčový bôčik spolu s uvedenými bylinkami.
- 2
Bravčový bôčik s bylinkami vložíme do rúry rozohriatej na 140 °C a pečieme asi 120 minút. Po upečení ho necháme vychladnúť a až potom krájame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/glazovany-bocik/54799-recept.ht...