Hlavné jedlá (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Vietnamské šalátové wrapy s hovädzím mäsom

Hovädzie mäso

Ľahké a jednoduché, aj keď sa tak na prvý pohľad nezdá. Nám všetkým veľmi chutia,...

prazdny

Cestoviny s Alfredo omáčkou a krevetami po mojom

Cestoviny

Náhodou som naďabil na nové talianske cestoviny (vraj je ich vyše 700 druhov) s pomenovaním „gigli“....

prazdny

Treska v zeleninovej pare s tekvicovým krémom

Hlavné jedlá

Cibuľu nasekáme a na troche oleja orestujeme. Koreňovú zeleninu očistíme, nakrájame na menšie kusy, pridáme...

prazdny

Burger s chrumkavým rezňom

Bravčové mäso

Spojili sme to, čo nám mimoriadne chutí - poriadne naplnenú žemľu a vyprážaný rezeň. A...

prazdny

Tarte Tatin s mrkvou a fetou

Bezmäsité jedlá

Tento recept pochadza z francuzskeho casopisu Gourmand. Tarte Tatin znamena prevrateny kolac.

prazdny

Treska v bylinkovo-pivovom cestíčku

Hlavné jedlá

Nech netečie len do hrdla, ale aj do hrnca. Najmä k mäsu; kvasinky ho robia lahodnejším a zvýraznia chuť. Navyše...

prazdny

Kapor s trikolórou pečených paprík

Hlavné jedlá

Vraj do tretice všetko dobré! Preto pridávam tentoraz môj vlastný recept na úpravu ľahkostráviteľných filetov z mladého...

prazdny

Pšenový nákyp so slivkami

Bezmäsité jedlá

Pšeno je mojou obľúbenou surovinou. Je veľmi vďačné, dá sa robiť naslano, aj nasladko....

prazdny

Zapečené bravčové stehno na smotane s provensalskými bylinkami

Bravčové mäso

Nevedela som, čo v nedeľu na obed, tak som trošku improvizovala. Vyskúšajte, bude...

prazdny

Hubové kysnuté bochníčky s bylinkovým maslom

Bezmäsité jedlá

Cesto: Z vlažného mlieka, cukru, zo soli a z droždia pripravíme kvások. Preosiatu múku dáme...

prazdny

Výdatný hrniec

Hlavné jedlá

nachystáme si suroviny, uvarené zemiaky ošúpeme a pokrájame na kolieska, párky tiež pokrájame na kolieska...

prazdny

Husacie stehno s cibuľovým čatní a batatovou omáčkou

Hlavné jedlá

Husacie stehná očistíme, odsekneme chrupavku a nasolíme. Na panvici ich opečieme, potom poukladáme do plechu, ...

prazdny

„Bryndzáky“ trochu inak

Hlavné jedlá

„Na tanieri máme doma väčšinou jedlá bez mäsa, veľa zeleniny, to ide asi aj s...

prazdny

Pór zapečený so zemiakmi

Bezmäsité jedlá

Jednoduché jedlo, ktorého príprava netrvá dlho. Kto má rád pór, príde si na svoje....

prazdny

Prírodné rezne v mandarínkach

Bravčové mäso

Rezne na okrajoch narežeme, naklepeme ich, osolíme, okoreníme a opečieme na oleji. Vyberieme...

prazdny

Letní kuřecí kotlík s houbami a zeleninou

Kuracie mäso

Tento pokrm můžete doplniti o jinou sezonní zeleninu . Moje recepty najdete na http://inkitchenopen. blogspot. cz/

prazdny

Jahňacina s fazuľou a jarnou cibuľkou

Hlavné jedlá

Jemné plátky jahňacieho mäsa s korenenou fazuľou – takto božsky chutia zdravé bielkoviny.

prazdny

Strapatý marinovaný losos na šošovici

Hlavné jedlá

Soľ, korenie a pomarančovú kôru zmiešame. Filety z lososa z každej strany vyváľame v pripravenej...

prazdny

Králik pečený s mladou fazuľou a krúpami

Hlavné jedlá

Je to niečo ako šolet, len s králikom. Je to jedlo z jedného hrnca.

prazdny

Losos so zeleninou

Hlavné jedlá

Mne najviac chutí losos na pare. Je krehký a šťavnatý.

prazdny

Cestoviny s redkvičkovou omáčkou

Cestoviny

Urodilo sa mi na záhradke veľa redkvičky a ešte viac listov. Nevyhadzujem ich, ale doma...

prazdny

Kuracie srdiečka s balzamikovou omáčkou a grilovaným ananásom

Hlavné jedlá

Je to naozaj dobrota. Tento recept som chcela vyskúšať už odvtedy, čo som ho videla v niektorej z relácií o varení....

prazdny

Plnený pstruh s prekvapením

Hlavné jedlá

Vypitvané pstruhy opláchneme, osušíme, zvnútra osolíme, okoreníme a naplníme sušenými slivkami, ktoré zbavíme...

prazdny

Ryba z Marina di Camerota

Hlavné jedlá

Vzpomínka na dovolenou.

prazdny

Casarecce so špargľou, s gorgonzolou a guanciale

Cestoviny

Jeden podobný recept zo série s guanciale tu už mám, snáď to nevadí a ako inšpirácia...

prazdny

Morčacie drobky s orzom podľa seniora

Hlavné jedlá

Cestoviny, hlavne ako príloha k rôzne pripraveným mäsám, sú na stole našej kuchyne častým a obľúbeným „hosťom“....